Oblikujemo kvalitetne in moderne predstavitve na internetu. Idejo prilagodimo vaši dejavnosti, željam in potrebam. Oblikujemo cenike, tehnične karakteristike, animacije, obrazce za naročilo, komentarje in predloge, vprašalnike, vklopimo tudi števec obiskov in še kaj.

Naša ponudba predstavlja izvedbo projekta od ideje do realizacije. Vse potrebne formalnosti, kot so zakup prostora na strežniku, registracija domene, kot tudi ostale administrativne zadeve opravimo brezplačno, vaša edina skrb je priprava podatkov, ter podajanje smernic in mnenj v fazi nastajanja.
Strani oblikujemo od začetka, lahko pa le "prenovimo" stare (obstoječe) strani. Uporabimo tudi obstoječe materiale, ki ste jih uporabljali pri prospektih, katalogih in dodatno zmanjšamo stroške...

Ko postavimo oblikovane strani na internet "je dobro", da vas tudi kdo najde. Zato poskrbimo z notranjo in zunanjo optmizacijo strani. To pomeni, da bo po vpisu določene besede v "Najdi.si" ali "Google" vaša med zadetki na prvi strani.

Internetne strani delimo glede na funkcijo na:
strani, ki so na internetu zato, "da je nekaj na internetu",
strani, ki predstavljajo podjetje ali izdelek oz. storitev,
strani, ki prodajajo.

V kolikor želite "obstoječe strani" prenoviti v takšne "ki prodajajo", priporočamo podroben razmislek in nekaj kratkih sestankov z nami. Skupaj bomo našli rešitev in prilagodili projekt vašim zmožnostim.